Beheren van hard- en software

Legal People uit Amsterdam is al meer dan 25 jaar headhunter voor ervaren juristen. Zij bemiddelen juristen voor alle vormen van juridische dienstverlening.

Beheren van hard- en software

Beheren van hard- en software

Highlights

Highlights

We hebben jarenlange samenwerking met Legal People en beheren de netwerken, systemen en de automatisering van verschillende processen. Hierdoor kan Legal People al jarenlang rekenen op een betrouwbaar en werkend systeem. Regelmatig komt een (vaste) engineer over de vloer om de systemen te voorzien van de laatste ontwikkelingen en eventuele issues op te lossen.

Beheer van hard- en software

Om het de medewerkers van Legal People gemakkelijker te maken, beheren wij de gehele IT-infrastructuur. Door het beheer over te laten aan gecertificeerde technici, is Legal People altijd verzekerd van een efficiënte en vlekkeloze IT-infrastructuur. Voor de medewerkers van Legal People is dit een zorg minder en hierdoor houdt het personeel meer tijd over voor andere belangrijke zaken.

Door onze persoonlijke aanpak en een vaste engineer op locatie is de Servicedesk zeer toegankelijk voor de medewerkers van Legal People. Kleinere problemen worden door de Servicedesk telefonisch verholpen en bij grotere issues komt de vaste engineer langs. Zij kennen hem dan ook bij voornaam en vragen regelmatig of hij gaat lunchen.

Beheer van hard- en software
Review

Review

“Onze automatisering is al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid in capabele handen. Ze zorgen ervoor dat alle systemen soepel lopen, houden ons op de hoogte van actuele ontwikkelingen en staan altijd voor ons klaar in geval van nood.”