Apple device management bij Concordis

De Concordis Groep is een groep gespecialiseerde ondernemingen met een belangrijke algemene noemer: hun knowhow ván en betrokkenheid mét mobiliteit.

Apple device management bij Concordis

Apple device management bij Concordis

Specialisten in mobiliteit

Specialisten in mobiliteit

De Concordis Groep bestaat uit de ondernemingen Forseti, Mobypeople en Mobycon. Wij adviseren en ondersteunen ze met Apple Mobile Device Management. Daarnaast maakt Concordis gebruik van de Pro Warehouse Support op afstand én op locatie.

Eén tool voor de management van Macs en iPhones

Met het gebruik van Jamf Pro kan de Concordis Groep alle Macs en iPhones eenvoudig en effectief beheren. Updates of nieuwe instellingen kunnen automatisch worden gepushed en devices kunnen gemakkelijk op afstand worden gewist of geblokkeerd.

Eén tool voor de management van Macs en iPhones
Het reguleren van toegang tot diverse cloudapplicaties

Het reguleren van toegang tot diverse cloudapplicaties

Onze engineer Mathijs komt regelmatig over de vloer bij de de verschillende kantoren van Concordis Groep. Voor het reguleren van toegang tot de diverse cloudapplicaties hebben wij geadviseerd om gebruik te maken van Okta Identity Management. Met Okta heeft Concordis de mogelijkheid om voor elk doel altijd de beste applicatie te kiezen. Zo hebben gebruikers via één gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot verschillende webapplicaties. Ook kan de beveiliging tot de applicaties worden uitgebreid door het gebruik van ‘multi-factor’-authenticatie door middel van een app op een iPhone.

Dropbox Business

Gebruikers met toegang tot Dropbox zijn lid van de gebruikersgroep Dropbox Member. Dropbox verzamelt de gemaakte bestanden op één centrale plek. Ze zijn gemakkelijk te vinden en worden veilig gesynchroniseerd op al de devices van Concordis, zodat medewerkers er overal en altijd bij kunnen. Dropbox maakt voor gebruikers van Dropbox Business een back-up van al de bestanden, inclusief eerder gemaakte versies.

Dropbox Business
Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Om de toegang tot elkaars agenda te verlenen wordt er gebruik gemaakt van Microsoft Office 365 ‘Calender Sharing’. We hebben een online omgeving geconfigureerd met gebruik van SharePoint. Voorheen deden zij dat op een intranet. Door SharePoint, intern noemen ze het 'De Wiki’ hebben de medewerkers van Concordis Groep de mogelijkheid om kennis op één centraal punt met elkaar te delen. Ze verkrijgen toegang tot SharePoint Online door in te loggen met hun Okta-account.