Bekijk de nieuwste Apple producten

iPad Pro. Met de superkracht van de M4-chip. image
iPad Pro. Met de verbluffende prestaties van de M4 chip. Een baanbrekend Ultra Retina XDR-display in twee formaten. En supersnel draadloos internet voor ongekende prestaties, waar je ook bent.
iPad Air. Frisse wind. image
iPad Air is nu ook verkrijgbaar als 13-inch model en is voorzien van de ongelofelijk snelle Apple M2-chip. Deze iPad heeft een verbluffend Liquid Retina-display, een nieuwe landscape-camera die perfect is voor FaceTime en videogesprekken, en supersnelle wifi 6E en 5G. En werkt met de nieuwe Apple Pencil Pro en Magic Keyboard, zodat je kunt multitasken, studeren, werken, spelen en creëren waar je ook bent.
MacBook Air 15". Strak. Sterk. Slagkracht voor je onderneming. image
Zelfs de meest veeleisende workflows gaan soepel dankzij de superhandzame, razendsnelle MacBook Air met M3-chip. Hij is makkelijk te beheren en je teams kunnen veilig de apps gebruiken die ze voor hun dagelijkse werk nodig hebben.
iPhone 15 Pro in titanium. Gemaakt voor het bedrijfsleven. image
Gesmeed uit titanium en voorzien van de baanbrekende A17 Pro-chip, een instelbare actieknop en een nog veelzijdiger pro-camerasysteem.
MacBook Pro. Pro-prestaties. Schitterend display. Ideaal voor bedrijven. image
De 14 inch MacBook Pro gaat op volle kracht vooruit met M3, een ongelofelijk geavanceerde chip die garant staat voor hoge snelheden en een wereld aan mogelijkheden voor zakelijke gebruikers.
Slimmer. Helderder. Krachtiger. image
Apple Watch Series 9 helpt je connected, actief, gezond en veilig te blijven. Met het ‘Tik dubbel’-gebaar, een magische nieuwe manier om je Apple Watch te gebruiken, een nog helderder display en ‘Nauwkeurig zoeken’ voor iPhone.
iMac. Krijgt het allemaal gedaan op het werk. Allemaal in één iconisch design. image
De beste allinone computer ter wereld voor het bedrijfsleven. Nu met de superkracht van de M3-chip. Een schitterend 24 inch display. Een eigenzinnig design. En de beste camera, microfoons en speakers.
iPhone 15. Sterke features maken licht werk. image
Volg alles wat er gaande is bij je bedrijf met meldingen en live activiteiten van Dynamic Island. Laat het beste van je producten tot leven komen met een 48‑MP hoofdcamera en 2x telelens. En dankzij een batterij die de hele dag meegaat en USB‑C zit je overal bovenop.
Gemaakt om extreem te gaan. image
De meest robuuste en veelzijdige Apple Watch ooit. Ontworpen voor outdoormensen, avonturiers en duursporters. Met een 49‑mm kast van hoogwaardig titanium, extra lange batterijduur, speciale apps die gebruik maken van de geavanceerde sensoren en een nieuwe instelbare actieknop.