Baanbrekende manieren om zorg te leveren.

Als zorgverleners beschikken over krachtige, intuïtieve tools, kunnen ze effectiever ziekenhuiszorg bieden, op afstand contact houden met patiënten en makkelijker baanbrekend medisch onderzoek doen.

Baanbrekende manieren om zorg te leveren.

Baanbrekende manieren om zorg te leveren.

Mobiel werken in de zorg veiliger en efficiënter.

Pro Warehouse hielp KinderThuisZorg Nederland werken op locatie makkelijker te maken. Door de juiste combinatie van Apple hardware, software en services kunnen de verpleegkundigen beveiligd gebruikmaken van zorgsystemen en zo overal efficiënt werken. Hierdoor krijgen ze meer vrijheid en kunnen ze zich meer op het verlenen van zorg aan kinderen richten. Bekijk de video.

Technologie om gezondheidszorg persoonlijker te maken.

Met apps op hun iPad, iPhone, Apple Watch en Mac kunnen medische professionals persoonlijke zorg bieden. De krachtige hardware van Apple is gebouwd om te voorzien in de vraag naar snellere en efficiëntere werkmethoden van zorginstellingen. En intuïtieve apps bieden snel toegang tot belangrijke gezondheids­gegevens, zodat zorgteams altijd alle benodigde informatie bij de hand hebben om de beste keuzes te maken voor patiënten.

Pro Warehouse oplossingen.

De naadloze integratie tussen verschillende Apple devices in combinatie met beveiligingsmaatregelen van Pro Warehouse, zorgen ervoor dat zorgverleners efficiënt kunnen werken terwijl de dataveiligheid en privacy gewaarborgd blijven. Pro Warehouse brengt voor elke organisatie de specifieke behoeften in kaart en richt vervolgens het beheer op afstand, versleuteling, applicaties van externe leveranciers en toegang tot de systemen van de organisatie op in.

“Het is heel fijn om met de MacBook en een iPhone te kunnen werken, omdat je eigenlijk gewoon op elke locatie je taken bij de hand hebt. Je kan zo het rapport zien en waar je ook bent, daar kun je gebruik maken van je systemen.”

Lieke, Kinderverpleegkundige bij KinderThuisZorg

Ontdek de mogelijkheden.

Mobiel werken met Apple devices in de zorg? Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.