Apple devices. Een onmisbare keuze.

Van grafisch ontwerp en videobewerking tot muziekproductie biedt Apple een uitgebreid ecosysteem van hardware en software voor de creatieve sector. Pro Warehouse ondersteunt hierin de veilige samenwerking en vergroting van de productiviteit door het beheer uit handen te nemen.

Apple devices. Een onmisbare keuze.

Apple devices. Een onmisbare keuze.

Bescherm creaties en klantinformatie.

Meer focus en continuïteit omdat je je geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging van bedrijfskritische informatie. Bij Pro Warehouse weten we hoe belangrijk de bescherming van intellectueel eigendom en klantinformatie is voor bedrijven in de creatieve sector. Daarom bieden we speciale Apple werkplekoplossingen die ervoor zorgen dat je snel en zorgeloos kan samenwerken met jouw creatieve team en klanten. Zonder dat je extra IT kennis in huis hoeft te halen.

Voor een vast bedrag per maand.

Pro Warehouse neemt het beheer van Apple devices en software voor je uit handen. Denk hierbij aan het adequaat beheren van diverse apparaten, waarbij geavanceerde encryptietechnologieën, strikte toegangscontroles en regelmatige audits en beveiligingschecks worden geïmplementeerd. Ontdek de verschillende mogelijkheden van de Managed Services van Pro Warehouse. Voor een vast bedrag per maand kunnen wij de reeds aanwezige Apple devices beheren en van onze oplossingen voorzien, maar je kunt er ook voor kiezen om MacBook, iPad en iPhone inclusief het beheer af te nemen. Profiteer van maximale flexibiliteit, kostenefficiëntie en gemoedsrust dankzij onze uitgebreide garanties, ondersteuning, upgrade- en recyclingmogelijkheden.

Verbeterde samenwerking met collega’s en klanten.

Apple devices bieden niet alleen ongeëvenaarde prestaties en beveiliging, maar ook een intuïtieve gebruikerservaring die gebruiksgemak bevordert en creatieve processen optimaliseert. Met de Pro Warehouse services weet je ook zeker dat je naadloos kunt schakelen en synchroniseren tussen devices. Dit betekent minder tijd kwijt aan handmatige taken en hierdoor ook een aanzienlijke vermindering van menselijke fouten. Voor een vast bedrag per maand verbeter jij de samenwerking en verhoog je de productiviteit van jouw bedrijf.
Ruim 3.800 gebruikers maken al gebruik van Pro Warehouse services voor managed werkplekken. Ze werken veilig en beheerd, al dan niet met een daily back-up. Hardware, software en services. Voor wie met Apple werkt.

“De aanschafkosten voor Mac kunnen in eerste instantie hoger lijken, maar als je alle kosten voor gebruik op een rij zet, dan zie je dat je door Mac in te zetten juist kan besparen. Dit komt onder andere door gratis software en een betere veiligheid voor de gebruiker.” 

Patrick, Eigenaar bij Sterk Merkregisseurs

Bespaar tijd, geld en resources.

Neem vrijblijven contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.