Mijksenaar, wayfinding in de cloud

Sinds kort is de ICT-dienstverlening bij Mijksenaar volledig aan Pro Warehouse uitbesteed. In 2020 werken wij al meer dan 10 jaar voor Mijksenaar. Ze maken gebruik van de Pro Warehouse Support en onze system engineer Bart komt regelmatig langs.

Mijksenaar, wayfinding in de cloud

Mijksenaar, wayfinding in de cloud

Migratie naar de cloud

Migratie naar de cloud

Mijksenaar doet wayfinding. Ze doen waar ze goed in zijn. Deze heldere focus hebben ze al 35 jaar. Ondertussen zijn ze het meest ervaren wayfindingbureau ter wereld geworden, met werk waar miljoenen mensen elke dag gebruik van maken. Wij hielpen ze op weg naar de cloud.

Pro Warehouse heeft een migratie naar de cloud gefaciliteerd. De overgang van een fysieke server op kantoor naar een werkomgeving online. De online apps zijn beschikbaar zodra de medewerkers online zijn.

Implementatie en ondersteuning van cloudapplicaties

Software as a Service worden cloudapplicaties ook weleens genoemd. Wij helpen met het implementeren en de ondersteuning van de software. Er hoeft geen hardware voor een server te worden aangeschaft of een contract te worden afgesloten voor het onderhoud. Daardoor zijn de kosten lager, beheersbaar en beter te budgetteren.

Wij verzorgen voor Mijksenaar het patch management, wat bestaat uit het wekelijks beschikbaar stellen van updates voor zowel macOS als de cloudapplicaties. Voordat de software beschikbaar wordt gesteld, testen wij deze op het functioneren ervan. Op deze manier ondervangen we mogelijke bugs in de software. Alle werkplekken van Mijksenaar zijn opgenomen in Jamf Pro. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Microsoft Office 365 en Dropbox Business. Zodra de software door ons gecontroleerd is, kunnen de apps door de werknemers zelf worden geüpdatet.

Implementatie en ondersteuning van cloudapplicaties
Samenwerken in de cloud

Samenwerken in de cloud

Dropbox verzamelt alle bestanden op één centrale plek. Ze zijn gemakkelijk te vinden en worden veilig gesynchroniseerd op alle devices. Dropbox is gemaakt voor samenwerking. Alle medewerkers op alle locaties hebben dezelfde database en in combinatie met Microsoft Office 365 kun je gelijktijdig met collega’s werken aan bijvoorbeeld een Excel-sheet of Word-document. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen en je ziet live wat jouw collega aanpast.