Alle software voor wie met Apple werkt.

Bespaar kostbare tijd op inkoop, extra in-house IT-kennis, beveiliging en ingebruikname met de software oplossingen van Pro Warehouse.

Alle software voor wie met Apple werkt.

Alle software voor wie met Apple werkt.

Ondersteunt IT-afdelingen.

Steeds meer organisaties maken gebruik van devices van Apple. Het is belangrijk om jouw data goed te beveiligen en je devices veilig te laten managen door de IT-afdeling. Met Mobile Device Management houd je dit allemaal onder controle.


Altijd up-to-date.

Met patch management zorgen we ervoor dat de gebruikte software altijd up-to-date is, zonder dat de gebruiker daar iets van merkt. Periodiek wordt de software getest om ervoor te zorgen dat alles blijft werken zoals verwacht.


Werk veilig en efficiënt waar je wilt.

Of je vandaag thuis, op kantoor of onderweg werkt, al je bestanden, inloggegevens en programma’s voor efficiënt en veilig werken zijn toegankelijk dankzij Managed Workplace, zonder dat je hier zelf actief naar om hoeft te kijken.

Ruim 3.800 gebruikers maken al gebruik van Pro Warehouse services voor managed werkplekken. Ze werken veilig en beheerd, al dan niet met een daily back-up. Hardware, software en services. Voor wie met Apple werkt.

“Toen we Pro Warehouse hadden benaderd om over te gaan naar Mac, hebben we besloten om gelijk gebruik te maken van clouddiensten en alles online te doen.”

Trudy, financieel administrateur en office manager van Velde

Hoge restwaarde dankzij lifecycle aanbod.

Verzeker jezelf van continuïteit binnen jouw organisatie door gebruik te maken van de IT-oplossingen van Pro Warehouse. Met de nieuwste hardware, device management en support aan eindgebruikers, voor een vast bedrag per maand.