Uitgebreide garantie voor macOS- en iOS-devices

Een ongeluk zit in een klein hoekje en er kan altijd iets misgaan tijdens de levensduur van je devices. Verzeker jezelf daarom tegen alle ongemakken die gepaard gaan met een defect device via de uitgebreide garantiepakketten van PRO Care.

Uitgebreide garantie voor macOS- en iOS-devices

Uitgebreide garantie voor macOS- en iOS-devices

PRO Care

Met dit garantiepakket verleng je de standaard fabrieksgarantie voor twee, drie of vier jaar. Voor grotere aantallen devices kunnen we de looptijd naar wens flexibel maken.

Het device wordt gratis opgehaald en na reparatie weer afgeleverd door onze pakketdienst. PRO Care is beschikbaar voor macOS in drie of vier jaar en voor iOS in twee of drie jaar. Wil je ook garantie tegen schade door eigen toedoen? Kies dan voor PRO Care Plus.

PRO Care Plus voor iOS en macOS

Met PRO Care Plus voor iOS is ook schade door eigen toedoen eenmalig gedekt, zoals val-, stoot- en waterschade. Je betaalt €55 exclusief btw aan eigen risico, ongeacht wat het defect aan het device is.

Ook bij PRO Care Plus voor macOS is schade van buitenaf gedekt, voor twee keer één schadegeval per device. Hierbij is val-, stoot- of vochtschade gedekt. Het eigen risico bedraagt €79 exclusief btw per reparatie.

Service License & Device License

Sluit je bij de aanschaf van jouw Apple- device een Service License af? Dan is er een leenmachine beschikbaar als jouw eigen device gerepareerd moet worden. Zo kun je gewoon doorwerken.

Heb je geen Service License afgesloten en heb je toch een tijdelijk device nodig? Dan kun je gebruik maken van onze Device License. Voor €49 exclusief btw krijg je eenmalig een leenmachine voor de duur van de reparatie.

Denk je aan Apple op het werk, dan denk je aan Pro Warehouse.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over PRO Care.